QUI SOM

Moltes vegades, la solució al patiment és a dins nostre. Però no és fàcil arribar-hi. La meva missió és acompanyar-te en el procés d’autodescobriment que et permetrà millorar la teva vida.

Em dic Mercè Salat Cuscó i sóc psicòloga especialitzada en mindfulness, gestió de l’estrès i l’ansietat, abusos sexuals i crisis personals, entre d’altres.

Sóc llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Tinc un postgrau en ‘Mindfulness i Psicoterapia’. Tinc també un màster en ‘Programació Neurolingüística’, de l’Associació Espanyola de PNL; un màster en ‘Hipnosi Eriksoniana’, de l’Institut Gestalt de Barcelona, i un altre en ‘Biodescodificació’, de l’escola francesa Santé Livre de Christian Flèche, Sallomon Sellam. Formada tambè en Coherència Cardíaca per als dispositius de biofeedback HRV.

Tinc una àmplia experiència en el tractament d’ansietat, depressió, estrès, trastorn obsessiu compulsiu (TOC), crisis vitals o de parella, trastorns sexuals, fòbies, trastorns per estrès posttraumàtic i acompanyament psicològic en el cas de malalties físiques importants o recurrents.

La meva trajectòria professional m’ha portat a especialitzar-me, també, en l’abordatge de l’abús sexual a la infància (ASI), i col·laboro amb l’associació Àngel Blau per a la prevenció de la pederàstia.

El meu lema: La sortida és a dins teu

Amb més de 30 anys d’experiència, la meva dedicació es centra en la restauració de la salut psicoemocional. Adoptant una visió integral de la salut i el benestar, i amb un profund respecte per la singularitat de cadascun dels meus pacients, la meva missió és capacitara-los perquè es sentin lliures. Treballant amb un enfocament professional, busco no només alleujar, sinó també habilitar una transformació profunda. Sovint, enmig d’entorns limitants, els convido a redescobrir o experimentar la llibertat de viure amb autenticitat.

No és estrany sentir que perds el control del teu cos, de la teva salut o, fins i tot, de la teva vida. No és gens estrany sentir que l’estrès de la feina et sobrepassa, que no saps gestionar les relacions d’una manera sana o que les circumstàncies, siguin quines siguin, se’t mengen. I és en aquest moments quan et poden envair les pors i les preocupacions, i pots arribar a sentir que l’ansietat et col·lapsa.
La meva labor és acompanyar-te i fer-te de guia en un procés d’autodescobriment que et permeti descobrir qui ets, què necessites i què pots fer per a resoldre els obstacles que t’assetgen.
Conjuntament descobrirem que la solució al patiment que experimentes és a dins teu mateix. I que si ets capaç de mirar el centre del teu ser amb honestedat, els obstacles es poden superar.
Conjuntament descobrirem que és el moment de viure la vida que vols.

 

Deixa’t sentir, coneix-te cada cop més i aconsegueix la vida que vols.

Em dic Olga Gómez, soc Terapeuta Gestalt i Titulada en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents per l’Institut Gestalt de Barcelona.

Actualment soc membre de la AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt).

He realitzat les formacions de “Narrativa Terapèutica  (des del mite personal al viatge de l’heroi)” i “Contes i Metàfores Terapèutiques” a l’Escola de Narrativa Terapèutica de Barcelona, que m’han aportat una relació més sana i orgànica amb la història pròpia, identificant quina és la meva narrativa, segons les ferides d’infància i transgeneracionals, i recuperant l’energia per viure una nova narrativa personal amb més força i gratitud.

Dins del Desenvolupament Humà, m’he format en el Projecte de Viatge a la Dona Conscient, Teràpia Expressiva del Riure Profund, Eneagrama, entre d’altres. He assistit a escoles de Moviment Expressiu, 5 ritmes i Moviment Correctiu, que m’han permès reactivar la força vital i responsabilitzar-me del propi poder.

Soc Llicenciada en Biologia, especialitat Sanitaria, per la Universitat de Barcelona.

El meu lema: Deixa’t sentir, coneix-te cada cop més i aconsegueix la vida que vols.

Crec fermament que les persones són capaces de restablir el seu equilibri emocional gràcies a l’autoconeixement i l’acompanyament terapèutic adequat.

Totes les persones mereixen gaudir de benestar emocional, de tranquil·litat i felicitat interna.

Seré qui t’aporti tranquil·litat i benestar emocional per a que puguis viure més conscientment, ser més feliç i tenir més autosuport .

La meva missió és acompanyar a les persones en el viatge d’autoconeixement per recuperar el seu equilibri emocional mitjançant eines de Teràpia Gestalt.Per afrontar les dificultats, per sentir-se en pau i aconseguir una vida més feliç, crec amb la Teràpia amb els següents valors:

HONESTEDAT: Apostant per l’autenticitat i la sinceritat amb els clients.

PRESÈNCIA: Escoltant activament i responent amb les paraules adequades. T’acompanyo de manera respectuosa fins al final del procés.

AMOR: Propera amb la comunicació, i amb seguretat dels temes que es tracten. Sempre contestant tots els missatges de manera amable, entusiasta i positiva.

Teràpia Individual

La teràpia individual en consulta és un espai dedicat a solucionar les dificultats que t’han motivat a demanar ajuda o orientació.

Teràpia Especialitzada en l’Abús Sexual Infantil i Trauma

La teràpia individual en consulta és un espai dedicat a solucionar les dificultats que t’han motivat a demanar ajuda o orientació.

Teràpia Especialitzada en Trastorns d’Ansietat, Fòbia Social i TOC

Experimentar trastorns d’ansietat, fòbia social o trastorn obsessiu-compulsiu (TOC) pot ser unaexperiència abrumadora i dolorosa.

Teràpia Especialitzada en Depressió

La teràpia individual en consulta és un espai dedicat a solucionar les dificultats que t’han motivat a demanar ajuda o orientació.

Teràpia de Parella

La teràpia individual en consulta és un espai dedicat a solucionar les dificultats que t’han motivat a demanar ajuda o orientació.

Teràpia i Intervencions Grupals

Experimentar trastorns d’ansietat, fòbia social o trastorn obsessiu-compulsiu (TOC) pot ser unaexperiència abrumadora i dolorosa.

La Teràpia Gestalt vista des del mestre del cor

La Teràpia Gestalt vista des del mestre del cor

En teràpia Gestalt parlem que el canvi de consciència es dóna a través del “adonar-se”, un procés que és “aquí i ara”, sempre canviant, evolucionant i transcendint-se a si mateix. Aquesta ampliació de la consciència és gradual a mesura que s'avança a la teràpia...

Alliberant la teva vida de la por per abraçar l’amor

Alliberant la teva vida de la por per abraçar l’amor

Al remolí de la vida moderna, què passa quan tries viure amb autenticitat i en sintonia amb tu mateix? En aquest moment, et converteixes en un revolucionari de la teva pròpia existència, desafiant les múltiples pressions que ens empenyen a seguir patrons i ideals...

El mindfulness en psicoteràpia

El mindfulness en psicoteràpia

El mindfulness, una pràctica mil·lenària provinent de les tradicions orientals, ha trobat un lloc destacat a l'àmbit de la psicoteràpia contemporània. Des que el 1975 va aparèixer el primer ariticle sobre mindfulness l'interès i la investigació sobre els seus...