SERVEIS

Teràpia individual

Amb la teràpia individual aconseguirem un espai proper, íntim i confidencial, on poder transformar les teves dificultats. La meva tasca és ajudar-te a explorar els teus sentiments, creences i necessitats per retrobar les teves fortaleses i valors. I poder generar, així, els recursos personals per superar la dificultat o trastorn que t’ha portat a la consulta.

Teràpia online

A través de la teràpia en línia, t’ofereixo un espai segur i confidencial per explorar els teus reptes emocionals i mentals des de la comoditat de l’acompanyament des de la teva ubicació preferida, permetent-nos connectar de manera efectiva i treballar cap a la teva salut mental d’una forma flexible, accessible i còmode.

Teràpia de parella

Des de la psicologia podem oferir-te eines per millorar la comunicació de parella, la sexualitat i la resolució de conflictes, així com ajudar-te a trobar els punts essencials que enforteixen la relació.
De la mateixa manera, si el teu desig és separar-te del teu company o companya, t’ajudem a fer-ho en les millors condicions i vetllant pel benestar psicoemocional de tots.

Teràpia especialitzada en abús infantil

Malauradament, hi ha moltes persones que han patit abús sexual durant la seva infància o adolescència. És una situació que pot causar importants dificultats i seqüeles, però tenim la certesa que, amb ajuda especialitzada, es pot superar i viure una vida plena.
Si has patit, o creus haver patit, abús sexual, és probable que et resulti difícil fer el pas de buscar ajuda. Però val la pena, ja que aquest és un gran pas que et portarà a superar les seqüeles que puguis experimentar.
De la mateixa manera, si ets familiar d’algú que ha patit aquest tipus d’abusos, aquí també trobaràs l’assessorament i acompanyament que necessitis.

Teràpia basada en mindfulness

Abordarem les dificultats mitjançant tècniques bàsiques de mindfulness. Unes tècniques que permeten generar un estat de presència i visió profunda del que t’està passant, sense judici i a través de l’atenció plena.
La pràctica regular de mindfulness genera canvis en l’estat mental i emocional, proporcionant calma, pau i benestar emocional.

Mitjançant la pràctica regular del mindfulness experimentaràs transformacions significatives en el teu estat mental i emocional. És una eina que s’aplica en nombrosos trastorns, especialment quan es pateix estrès, ansitat i depresió. Descobriràs la força curativa de l’atenció plena, guiant-te cap a una vida més plena i en equilibri.”

Teràpia Gestalt

La teràpia Gestalt t’ofereix un viatge cap a la consciència i la transformació personal. A través d’enfocaments experiencials i l’atenció al present, aquesta teràpia promou la integració completa de la ment i la teva veritable naturalesa. T’ajudarà a descobrir la teva autenticitat i desbloquejar el potencial de viure una vida plena. Està especialment indicada si buscar desbloquejar el teu potencial, superar Moments de crisi personal o busques un procés de creixement des d’un abordatge cap a l’autenticitat i des del cor.

Teràpia grupal

La teràpia grupal t’ofereix un espai on experimentar el poder de la connexió i el creixement personal en un entorn segur i confidencial. L’esperit col·laboratiu genera un context de suport emocional i l’experiència de veure perspectives diverses i una comunitat que t’entén. És una eina que permet el desenvolupament d’habilitats interpersonals, trobar suport en situacions similars i avançar cap a una millor comprensió de tu mateix/a. Dona’t l’oportunitat de connectar amb altres persones i descobreix el poder transformador d’aquesta teràpia on el creixement personal es converteix en un viatge compartit.