TERÀPIES

La malaltia, el conflicte o problema, simplement ens conviden a reconèixer qui som i estimar-nos d’una manera més completa. El diàleg terapèutic que et proposo és el marc on poder realitzar aquest camí de descobriment.

TERÀPIA ESPECIALITZADA EN TRASTORNS D’ANSIETAT, TEPT, FÒBIES I TOC

Et sents atrapat/da en un torrent de pensaments ansiosos, angoixa constant, fòbies paralitzants o rituals que acaben controlant la teva vida? El nostre equip ha desenvolupat una programa d’intervenció especilitzat per abordar l’ansietat, el trastorn d’estrès post-traumàtic, les fòbies, inclosa la fòbia social i el TOC.
Aquests trastons poden ser molt incapacitants i provocar un gran sufriment a qui els pateix. Ara és el moment de posar-hi remei i deslliurar-te de les limitacions que t’imposen. T’acompanyarem en un procés cap a l’equilibri emocional, la tranquil·litat i la confiança en tu mateix/a.

TERÀPIA ESPECIALITZADA EN L’ABÚS SEXUAL INFANTIL (ASI) I TRAUMA

En un espai segur i sense judicis, on totes les teves emocions son respectades i la teva història escoltada amb el màxim respecte t’acompanyem en un procés per a recuperar-te del trauma que pot haver suposat passar per una experiència d’abús o violència sexual, que puguis gestionar les emocions que hi són associadestornis i reconstruir-te com a persona.
No estás sol/a en aquest camí cap a la recuperació i la resolució del teu patiment. T’oferim un equip professional per abordar diverses àrees mitjançant tècniques psicoterapèutiques provades i contrastades.

TERÀPIA ESPECILITZADA EN DEPRESSIÓ

La depressió pot representar un desafiament formidable per a moltes persones. Ningú està exempt de la possibilitat de patir depressió en algun moment, i tot i això, aquesta pot ser una experiència desconeguda i desconcertant tant per a la persona que la pateix com per al seu entorn.
A la nostra consulta veiem la depressió com una oportunitat per fer canvis significatius que transformin la relació que mantens amb tu mateix/a i amb l’entorn. Mitjançant un enfoc basat en la teràpia cognitiva conductual i amb el suport d’altres tècniques com el mindfulness, el treball corporal i el desenvolupament d’habilitats noves pretenem construir una base sólida per a un benestar que sigui perdurable.

TERÀPIA GESTALT

És una teràpia humanista i una filosofia de vida; com abordatge terapèutic eficaç es centra en la presència, consciència i la pròpia responsabilitat.
Ens ajuda a adonar-nos de les emocions i pensaments posant el focus en nosaltres mateixos/es i permetent prendre decisions des del propi autosuport.
En moments en que sents que tot et trontolla, que estàs passant canvis importants, que vols potenciar el teu creixement personal o que t’enfrontes a pèrdues significatives amb aquesta teràpia t’acompanyem en un canvi de mirada que et permeti una nova manera de viure. Ens enfocarem en el moment present per a que puguis adonar-te d’allò que t’ocupa i amb tendresa orientar-te cap el teu interior per a superar les dificultats.

TERÀPIA D’HIPNOSI I PER A DEIXAR DE FUMAR

La teràpia d’hipnosi és una forma de teràpia que utilitza l’estat d’hipnosi per aconseguir canvis en el pensament, els sentiments i el comportament d’una persona. L’hipnosi és un estat de consciència alterat en el qual la persona experimenta una concentració profunda i una relaxació, que permeten accedir a nivells més profunds de la ment.
És important destacar que durant la hipnosi, la persona manté el control total sobre si mateixa i no és susceptible de fer res en contra de la seva voluntat. És una eina terapèutica que pot ser molt efectiva per a moltes persones, i pot ser utilitzada per tractar una àmplia gamma de problemes, com ara l’ansietat, l’estrès, els traumes, les fòbies, els hàbits no desitjats, la gestió del dolor i molts altres.

La teràpia amb hipnosi per deixar de fumar és una eina efectiva que busca reprogramar els patrons mentals associats amb el tabaquisme. Mitjançant la hipnosi, es pot accedir a l’inconscient per modificar les creences i comportaments relacionats amb el tabac. Aquesta forma de teràpia pot ajudar els individus a superar els desitjos de fumar i a adoptar un estil de vida més saludable sense dependència de la nicotina. Amb la guia adequada que t’oferim, la teràpia amb hipnosi pot ser una opció poderosa si desitges deixar de fumar de manera permanent. L’experència acumulada en els últims 20 anys m’ha ensenyat que si la teva determinació a deixar-ho és clara i estás buscant un mètode que t’ajudi a fer-ho més fàcil aquest instrument terapèutic pot ser determinant per a aconseguir-ho definitivament. No és adequat si pateixes alguna malaltia mental severa.

 

TERÀPIA DE PARELLA

Les relacions de parella són un viatge fascinant però on, de tant en tant, poden sorgir desafiaments que demanen una orientació professional. La teràpia de parella és un art delicat que es basa en tècniques contrastades amb l’objectiu de superar obstacles, cultivar un amor durador i reavivar la flama perduda. En cas que durant aquest procés es conclogui que dissoldre la relació és la millor opció, t’acompanyem per assegurar que aquesta decisió es prengui en les millors condicions per a tots els implicats.
T’ajudem a identificar les arrels dels conflictes, millorar les tècniques de comunicació i resolució de problemes, i a fomentar una empatia i comprensió mútua que afavoreixi la intimitat, el respecte i l’amor autèntic. La nostra missió és oferir un espai segur on les parelles puguin créixer i superar els desafiaments juntes.

TERÀPIA CORPORAL

La teràpia corporal, també coneguda com a teràpia somàtica o treball corporal, aborda la relació entre el cos i la ment per promoure el benestar emocional i físic. La nostra vivència emocional està intrínsecament vinculada a les sensacions en el nostre cos; per això, superar determinats conflictes o bloquejos implica, també, establir una connexió amb el cos i transformar la relació que tenim amb ell. En un espai segur i confidencial la teràpia corporal que et proposem t’ofereix una oportunitat per explorar a fons les connexions entre les nostres emocions, pensaments i les sensacions corporals. Mitjançant tècniques específiques, aquest enfocament terapèutic busca millorar la consciència corporal, transformar els patrons emocionals, millorar l’autoestima, millorar la teva salut mental i fomentant un procés de curació integral.

SUPORT PSICOSOCIAL

Disposem d’un servei social integral. Oferim suport, assessorament i tramitació de recursos per a infància, adolescència, diversitat funcional i gent gran. Si necessites ajuda o vols accelerar el procés, som la teva millor opció.
Si et trobes amb dubtes sobre com aconseguir una ajuda de l’administració o sobre com tramitar i accelerar el procés per obtenir els recursos que necessites, el nostre servei és la resposta que estàs cercant. La nostra prioritat és facilitar-te la informació necessària i agilitzar el procés perquè puguis gaudir ràpidament del suport que necessites.
A més si estàs en recerca de feina i necessites orientació i acompanyament, com a treballadora social, col·laboraré en identificar i assolir els teus objectius, ja siguin personals o professionals. Establir metes clares, apoderar-te i tot dins un context de confidencialitat.