CURSOS I TALLERS

Grup de Profundització II: Els 4 incommensurables estats de la ment

En un món on l’estrès, l’ansietat i les tensions diàries són constants, trobar un espai per a la pau interior i el creixement personal és essencial. Et convidem a fer un pas endavant en el teu viatge espiritual i emocional amb el nostre Grup de Profundització en Mindfulness, una experiència única dissenyada per explorar els 4 inconmensurables del budisme i les pràctiques profundes de la tradició del mestre Thich Nhat Hanh.

Connectaràs amb una comunitat de persones que comparteixen el mateix objectiu de cultivar la pau interior i viure amb més compassió i amor. Aquest grup no és només un espai per aprendre tècniques de mindfulness vol ser també un refugi on pots descobrir noves perspectives i formes pràctiques i verificades de tractar el malestar i desenvolupar una vida mé plena.

A cada sessió hi trobarás una introducció al tema que et permetrà descobrir els 4 inconmensurables de la ment segons la tradició budista, revisarem què diuen els estudis moderns sobre aquestes qualitats i el beneficis de la seva pràctica a la vida quotidiana. Practicarem meditacions espefíques que són el nucli principal de cada sessió i gaudirem dels beneficis de la pràctica colectiva.

 

Dates: del 8 al 29 de juliol
Horari: de 19:30 a 21:00 h

Transforma la teva vida amb el poder dels 4 incommensurables i comença a viure amb més pau, amor i plenitud. Uneix-te al nostre grup i canvia la teva relació amb tu mateix/a i amb el teu entorn per crear una existència plena d’alegria.

Grup de Profundització en Mindfulness

Et convidem a plantejar-te les següents preguntes: ¿Què passaria si poguessis connectar amb la teva respiració d’una manera més profunda? ¿I si poguessis observar la teva pròpia ment amb claredat i comprensió? Amb el programa de profundització que et proposem et guiaràrem a través de les tècniques del mindfulness per a que puguis obrir la porta a un món de consciència i autodescobriment. T’ofereix una experiència única per explorar els fonaments més importants de la pràctica de la consciència plena i és una oporturnitat de creixement personal i benestar.

Durant les sessions, explorarem a fons els sutres Anapanasati, conegut com el sutra de la Respiració Conscient, i e Satipattana sutra, també conegut com el sutra dels Quatre Fonaments de l’Atenció Plena. A través d’aquests textos clau, buscarem no només entendre sinó internalitzar els fonaments essencials del mindfulness. Però aquesta no és només una immersió teòrica, sinó més aviat una oportunitat única per experimentar directament la pau i la claredat que emergeixen de la pràctica regular, la qual és veritablement el nucli essencial de cada seessió.

Inici: 5 de febrer i Finalització: 25 de març
Horari: de 19:30 a 21:00

No deixis passar aquesta oportunitat única de cultivar la consciència, la pau interior i la resiliència. Uneix-te a nosaltres amb una ment oberta i abraça aquesta experiència transformadora que et descobreix el poder de viure plenament en el present.