CURSOS I TALLERS

Grup de Profundització en Mindfulness

Et convidem a plantejar-te les següents preguntes: ¿Què passaria si poguessis connectar amb la teva respiració d’una manera més profunda? ¿I si poguessis observar la teva pròpia ment amb claredat i comprensió? Amb el programa de profundització que et proposem et guiaràrem a través de les tècniques del mindfulness per a que puguis obrir la porta a un món de consciència i autodescobriment. T’ofereix una experiència única per explorar els fonaments més importants de la pràctica de la consciència plena i és una oporturnitat de creixement personal i benestar.

Durant les sessions, explorarem a fons els sutres Anapanasati, conegut com el sutra de la Respiració Conscient, i e Satipattana sutra, també conegut com el sutra dels Quatre Fonaments de l’Atenció Plena. A través d’aquests textos clau, buscarem no només entendre sinó internalitzar els fonaments essencials del mindfulness. Però aquesta no és només una immersió teòrica, sinó més aviat una oportunitat única per experimentar directament la pau i la claredat que emergeixen de la pràctica regular, la qual és veritablement el nucli essencial de cada seessió.

Inici: 5 de febrer i Finalització: 25 de març
Horari: de 19:30 a 21:00

No deixis passar aquesta oportunitat única de cultivar la consciència, la pau interior i la resiliència. Uneix-te a nosaltres amb una ment oberta i abraça aquesta experiència transformadora que et descobreix el poder de viure plenament en el present.