Política de privacitat i protecció de dades

 

El titular del Web www.mercesalat.com  és Mercè Salat Cuscó

 

La direcció de contacte del titular és:

C / Menéndez Pelayo, 20 Baixos Vilafranca del Penedès

 

A través d’aquest AVÍS LEGAL es pretén regular l’accés i ús, i en general, la relació entre aquest Portal (en endavant WEBSITE) accessible a l’adreça d’Internet www.mercesalat.com i els usuaris del WEBSITE (en endavant USUARIS).

 

Tot l’accés a aquest lloc web suposa l’acceptació expressa de les condicions generals i particulars de l’ús de www.mercesalat.com; aquestes condicions podran ser modificades pel titular en qualsevol moment i sense previ avís.

 

1-Condicions generals d’ús

Aquestes condicions generals, regulen l’ús i accés a la pàgina web www.mercesalat.com, la finalitat és informar gratuïtament a l’usuari que navegui per aquesta web, de tots els serveis que ofereix el CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT en qualsevol de les seves varietats.

 

CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT prendrà totes les mesures necessàries que estiguin al seu abast per impedir tot tipus de conducta que pugui ser contrària a la legislació espanyola i cooperarà en la mesura de les seves possibilitats amb les autoritats que correspongui en la identificació de la persona o persones que poguessin ser responsables en l’incompliment d’aquestes condicions generals.

 

2-Protecció de dades

Per tal de facilitar un desenvolupament ràpid i eficaç de la relació entre www.mercesalat.com i els USUARIS, garantim mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal perquè els USUARIS determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a www.mercesalat.com les seves dades personals a través del correu electrònic. Aquestes dades seran usades exclusivament per poder informar dels nostres serveis als usuaris que ho sol·licitin a través d’aquest correu.

 

www.mercesalat.com garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels USUARIS i el seu tractament automatitzat d’acord a la legislació vigent sobre protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, pel nou Reglament de Protecció de Dades de 25 de maig de 2018, així com tota la normativa aplicable a aquesta matèria).

 

CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT té implantats sistemes de seguretat per impedir accessos a persones no autoritzades. Els usuaris seran els que responguin sobre qualsevol veracitat de les dades prestades a CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT i serà CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT qui es reservi el dret d’excloure dels serveis prestats a tot usuari que ens hagi facilitat dades falses.

 

Tot i això, l’USUARI ha de tenir present que les mesures de seguretat a Internet no són completament segures, que les mesures de seguretat preses per CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT només afecten els dispositius electrònics de CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT i no als de l’USUARI i que les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat.

 

www.mercesalat.com podrà modificar aquestes mesures de seguretat i confidencialitat per adaptar-les a les novetats legislatives i jurisprudencials.

 

Els USUARIS podran exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició al tractament, ús i cessió de les seves dades mitjançant comunicació dirigida a C / Menéndez Pelayo, 20, Baixos Vilafranca del Penedès (Barcelona). En este últim cas fotocòpia del DNI.

 

www.mercesalat.com no cedirà les dades personals dels USUARIS que es recullen a través del WEBSITE a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari.

 

L’usuari consenteix que s’utilitzarà la informació de les seves dades personals si se’ls requereix per les autoritats administratives competents o per mandat judicial.

 

  1. Responsabilitat

CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT fora del que expressament reconegut en aquestes condicions generals, no es fa responsable dels danys informàtics que puguin ser ocasionats a l’USUARI, per causes alienes a la seva voluntat, ni per qualsevol altre tipus de dany, que poguessin ser-li ocasionats per virus de la xarxa Internet.

 

CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT no es fa responsable per danys ocasionals que puguin efectuar-se per falta de disponibilitat de la pàgina, o continuïtat de www.mercesalat.com

 

A l’acceptar les condicions d’ús i privacitat, qualsevol usuari que utilitzi els serveis i informacions contingudes en aquest web, és el responsable sobre la utilització que pogués fer-se de la mateixa.

 

L’usuari està obligat a indemnitzar CENTRE DE PSICOLOGIA, MINDFULNESS I SALUT per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar, de la mala utilització www.mercesalat.com, infringint per això les presents condicions generals i la normativa vigent.

 

  1. Propietat intel·lectual
    Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

 

  1. Política d privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

– Qui és el responsable del tractament de les seves dades.(1)
– Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.(2)
– Quin és la legitimació per al seu tractament.(3)
– Durant quant temps els conservem.(4)
– A quins destinataris es comuniquen les seves dades.(5)
– Quins són els seus drets.(6)

 

1) RESPONSABLE: veure dades a l’encapçalament.

 

2) FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de;

Formulari de contacte
FINALITAT: facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics.
LEGITIMACIÓ: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
CONSERVACIÓ: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 

Enviament de correus electrònics
FINALITAT: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de sel·lecció presents i/o futurs.
LEGITIMACIÓ: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos el CV.
CONSERVACIÓ: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les seves dades es podran conservar durant 1 any màxim per a futurs processos de selecció.

 

5) DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.
Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

 

6) DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:
– Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
– Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollides.
– Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
– Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
– Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
– Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus drets:
Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.
En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les seves dades y demés informació a les nostres bases de dades.

 

Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 

Actualització de les seves dades personals
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.
No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

 

Responsabilitat
En posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.
No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.
L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.
L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.